понеділок, 8 жовтня 2018 р.

«STOP КОРУПЦІЇ» «ПРАЦЮВАЛА» В ТОКМАЦІ

Ми вже повідомляли своїм читачам, що з 25 вересня ц.р.  телевізійна програма  "STOP КОРУПЦІЇ" працювала в Токмаці.

Телевізійників сюди запросили, поки що не відомо хто, для журналістських розслідувань щодо питання будівництва БіоТЕЦ в нашому місті у мікрорайоні «Ковальський».
І ось, після ефіру на 5 каналі, сюжет, тривалістю 11:32, було викладено 7 жовтня  на youtube каналі програми під назвою «Бути чи не бути біотеплоелектроцентралі в Токмаці?».  Сюжет мене вразив своєю неправдивістю і необ’єктивністю.
Автор сюжету – журналіст Христина Кришиха так закрутила подіями, що і не второпаєш зразу. Вона зробила всіх токмачан, що виступають категорично проти будівництва БіоТЕЦ у мікрорайоні «Ковальський», ворогами зеленої енергетики. Але це ж не так! А тепер по порядку.
Головним героєм сюжету пані Христина зробила депутата Токмацької міської ради пані Світлану Поліщук. Це ж бо вона «крутить»  ситуацією як їй заманеться та ще й ким – «проплаченою»  купкою невдоволених мешканців міста Токмака, як правильно сказала пані Христина Кришиха, з чисельністю мешканців понад тридцять тисяч. Що правда то правда – понад тридцять тисяч.
Пані Христино, у мікрорайоні «Ковальський»  з шести тисяч населення проживає (мешкає) понад чотири тисячі виборців, більшість з яких на виборах 2015 року  віддали свої голоси за діючого міського голову Ігоря Котелевського. Чому виборці діючого міського голови, якого самі і обрали, виступили категорично проти махінації, пов’язаної з будівництвом БіоТЕЦ? Ми Вам все пояснили. Але жодного кадру з нашими коментарями до Вашого сюжету не ввійшло.
В подіях, що відбувалися в Токмацькій дитячій музичній школі 24 вересня ц.р. Ви, пані Христино, не побачили молодиків у першому ряду, екіпірованих у футболки з написом «ТОКМАК ЗА БІОТЕЦ»? А, може ці футболки продавалися у нас, у Токмаці,  у вільному продажу на ринку, і їх кожен бажаючий міг придбати та одягти на захід? Не побачили? Ну добре. 

А неповнолітніх дітей, що прийшли на захід Ви бачили? Ні? Ну добре.
Ви, пані Христино, ні слова не сказали, що станція, яку нам бажають встановити така, що була у використанні у Німеччині і пропрацювала там 15 років. Ви навіть не знаєте, бо це сталося потім, що один з токмачан  виявив фальсифікацію з датою виготовлення електродвигунів фірми «Siemens». Виявляється, що шильдіки на свою продукцію з маркою двигуна та датою виготовлення  «німці»  прикріплювали на корпус статора двигуна, а не на бокову кришку, та й не українськими клепками, а фірмовими гвинтами під фігурну викрутку. Цього, нажаль, не помітили члени робочої групи Вадим Лукаш та Геннадій Надєін під час свого візиту на склад підприємства.


На початку цієї статті я писав, що телевізійників сюди запросили, поки що не відомо хто, для журналістських розслідувань щодо питання будівництва БіоТЕЦ в нашому місті у мікрорайоні «Ковальський». Тепер відомо хто, нажаль.
І на останок - ми не проти розвитку зеленої енергетики в Україні. Ми вимагаємо дотримання чинного законодавства України у цьому питанні.
Домовитись з мером І. Котелевським та обл.депутатом О.Рєпкіним не вдасться, їх на ці посади делегувала тимчасово влада – Токмацька Громада.

Немає коментарів:

Дописати коментар