субота, 26 листопада 2016 р.

Головні дороги Токмака?



Сьогодні я звернув увагу на такі особливості організації дорожнього руху в місті Токмаці. Підказали місцеві таксисти. Поїхали.
            Всі ми знаємо перехрестя доріг – колишні вулиці Леніна, Воровського і Гоголя. Що там незвичного, скажете Ви, шановний читачу? Відповім – якщо вірити дорожнім знакам, що там розташовано, то дороги  всі головні. На всіх трьох напрямках розміщено дорожній знак «Головна дорога». Доказ – дивіться фото. Якщо навіть рухатись по колишній вулиці Леніна з поворотом ліворуч в сторону ленінського мосту, то аварії Вам не уникнути, навіть коли Ви проїдете перехрестя по принципу «помеха справа». Вас вдарить автомобіль в ліву стійку, бо він рухається по Головній дорозі. А знака, який зобов`язує Вас пропустити транспорт просто немає!!! Ось немає і все. Відсутність дорожніх знаків на території міста помітна і на багатьох інших вулицях, але ніяка відсутність коштів в місцевому бюджеті не компенсує людську трагедію, що може виникнути по цій причині.
            Прошу місцеву владу впорядкувати дорожній рух на вказаному перехресті та в місті взагалі. Подбайте про нашу безпеку. І ще.
            Зупинка громадського транспорту «вул.Гоголя» на вказаному перехресті. З неї впродовж доби в напрямку міст Молочанська, Мелітополя та на мікрорайон «Ковальський» відправляється  не один десяток пасажирів. В час «пік» інтенсивність дорожнього руху значна, дорожній знак «Пішохідний перехід» та відповідна розмітка відсутні, зупинка не освітлюється в темний час доби, до горя недалеко, сам був свідком, як пасажири перебігають дорогу, кидаючись буквально під колеса автомобілям…




1 коментар:

  1. Як водій та не байдужий мешканець з мами згоден і погоджуюсь. Та головне не в бездіяльності відповідних закладів , а у хамському поводженні на дорозі місцевих автоводіїв, власне на вказаних ділянках руху.

    ВідповістиВидалити