середа, 30 вересня 2020 р.

с. Чистопілля: Скарга на кандидатів в депутати. Знову про землю

Лист подається мовою та стилістикою оригіналу.

Добрий день, шановні друзі та майбутні виборці.

Хочу розповісти вам трохи про те, що відбувається в Новенській сільраді за участі двох кандидатів в депутати від партії "Зе" Субоцького А.А. - голови Новенської сільради та Пінчука І.В., який так гарно розповідав, як він своїми силами досяг таких успіхів (на якому навіть сантиметра землі немає офіційно).

Які тільки будучи кандидатами, а вже не відчувають землю під ногами, а що буде далі??!!

Коли я особисто набрала (по телефону) Пінчука, щоб він мені якось пояснив, як моя ділянка (земельна) опинилася в нього, він на моє запитання відповів, а чи я не забула з ким я розмовляю? Що він цим хотів сказати я не зрозуміла.

Вони домовилися між собою та вирішили, що мою ділянку потрібно віддати в "Покровське-АГРО", директор якого є Пінчук П.В. (брат), що Пінчук на той момент міг пообіцяти Субоцькому А.А., що він так вчинив, можемо тільки здогадатися.

Дана ділянка, яку мені надала Райдержадміністрація, у мене в оренді з 2016 року і надана мені на сім років, "кадастровий" зробила в березні 2020 року, якимось чином перейшла до Пінчука з серпня 2020 року на термін 49 років.

Ще одну ділянку, 15 га, де він стверджував, що це заповідник, роздав на сінокоси, де, доречі, були висаджені "Зеленгоспом" молоді дубки, переорали.

Так от, любі друзі, постає питання, а чи потрібні нам такі депутати і що на нас чекає далі.

Це я розповіла одну тисячну проблеми...

Світлана Єгунова, с. Чистопілля

Всім кандидатам, згаданим у листі, редакція надасть можливість опублікувати свою версію описаних подій нашою читачкою. 

Для оперативного зв'язку писати адміністратору цього сайту на vvstudiovv@gmail.com

2 коментарі:

  1. Пані Єгунова з 2016року податки не сплачувала,земельну ділянку навмисно не реєструвала так більше 100тис. Грн. Заборгувала сільській раді....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Всім кандидатам, згаданим у листі, редакція надасть можливість опублікувати свою версію описаних подій нашою читачкою.

      Для оперативного зв'язку писати адміністратору цього сайту на vvstudiovv@gmail.com

      Видалити