вівторок, 8 вересня 2020 р.

У Запоріжжі представлено Токмацьку команду «Батьківщини»

«Батьківщина» ухвалила офіційне рішення про участь партії у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Понад 45 тисяч кандидатів до місцевих рад, а також майже півтори тисячі кандидатів на очільників ОТГ – посади міських, сільських та селищних голів, представлятимуть на виборах партію «Батьківщина».

Нагадаємо, що 30 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, під час якого Комісія оголосила з 5 вересня початок виборчого процесу.

Токмацькі районна та міська організації ВО “Батьківщина” сформували потужну команду з 34 кандидатів у депутати. 6 вересня “батьківщинівці” Токмаччини делегували сімох своїх представників до міста Запоріжжя, де голова виборчого штабу партії у Запорізькій області Владислав Куценко представив їх громадськості.

Доречно помітити, що після зміни керівництва обласного осередку партії, у нового голови Владислава Куценка, обраного 17 липня на XVI конференції партії, партійна робота в області буквально «закипіла».

Починаючи вже з середини серпня, “Батьківщина” у Запорізькій області  запровадила проєкт відеознайомства виборців зі своїми кандидатами в депутати  місцевих рад. Партія максимально відкрито та прозоро формує свої виборчі списки, ставлячи перед собою завдання повести на вибори колектив однодумців, спроможний врятувати державу, яку некомпетентна влада завела в економічну та соціальну кризу.

«Молода, активна, професійна, досвідчена...– так розпочав презентацію команди “Батьківщини” у Токмацькій громаді пан Владислав. - Це політичні «аси», на їх «фюзеляжі» чимало «зірочок». А після 25 жовтня буде ще більше”.

Кандидатів Токмаччини в Запоріжжі представляли заступник голови Токмацької районної ради Валерія Матвієнко, економіст та громадська діячка Ірина Боднарчук, депутат Токмацької міської ради Віталій Сіденко, начальник відділу з питань комунальної власності Токмацької районної ради Наталія Дворницька, фермер та керівник Токмацької районної організації ВО «Батьківщина» Дмитро Яйло, начальник відділу організаційно-правової роботи Токмацької районної ради Елла Костюк та голова Токмацької міської організації  “Батьківщини”, фермер Олег Матвієнко.

Під час презентації кандидат в депутати Запорізької обласної ради Валерія Матвієнко зазначила: «Наша громада – наш рідний дім. Токмацька «Батьківщина» зробить все для того, щоб вона була успішна і заможна.

Токмацька громада – єдина родина, у кожного в серці - його Батьківщина!»

Довідково: Конференції, на яких відбуватимуться офіційні висунення кандидатів від «Батьківщини», пройдуть з 15 по 24 вересня, про що ми вас обов’язково проінформуємо. 

На фото: зліва-направо - Ірина Боднарчук, Елла Костюк, Дмитро Яйло, Валерія Матвієнко, Віталій Сіденко, Владислав Куценко, Олег Матвієнко, Наталя Дворницька.

Пресслужба ПП ВО "Батьківщина".

Немає коментарів:

Дописати коментар