середа, 6 лютого 2019 р.

В ПРЕЗИДЕНТИ – ЗА ПЕРЕПУСТКОЮ

2 лютого, у суботу, в Токмаці (Велика зала МБК) відбулася зустріч з одним із кандидатів на посаду Президента України.

Як повідомляє  Токмацький міський голова Ігор Котелевський на своїй сторінці у facebook (мова оригіналу): «Зал ДК был заполнен на 2/3, сотни людей не смогли попасть на встречу с кандидатом из-за провокаций со стороны радикально настроенных «активистов» перед центральным входом дома культуры»

Вивчивши відео цих подій від токмацьких авторів я з`ясував  для себе, що події відбувалися не зовсім так. Саму зустріч з кандидатом ніде не було публічно анонсовано. На відео чітко видно, що людей на зустріч підвезли двома автобусами, та то таке – може людям важко було йти по токмацькій багнюці до МБК і їм пішли на зустріч. Відео зафіксувало бланк перепустки, що була на руках у токмачан по якій і здійснювався допуск до зали. Окрім того зафіксовано факт не допуску до зали одного з депутатів Токмацької міської ради, який показав своє посвідчення охоронцям кандидата в Президенти.

Охоронці кандидата чомусь перекрили вхід в будівлю МБК і не пускали туди жодної особи, в тому числі і орендарів Будинку культури.

Місцева поліція була присутньою на місці, але з причини охорони громадського порядку. В процес перешкоджання доступу громадян до місця зустрічі з кандидатом не втручалася, мотивуючи свої дії тим, що захід закритий, зал орендовано і там працює охорона кандидата в Президенти, що проводить зустріч.


На фото – громадськість на холоді слухає промову кандидата в Президенти України на площі перед Токмацьким Міським Будинком культури.


Немає коментарів:

Дописати коментар