понеділок, 11 лютого 2019 р.

Активісти мікрорайону «Ковальський» зустрілися з міським головою

11 лютого активісти мікрорайону «Ковальський» разом з депутатами від «Батьківщини» Романом Нанівським і Світланою Поліщук зустрілися з Токмацьким міським головою Ігорем Котелевським.
Обговорені питання:
·        Стосовно держповірки лічильників холодної води. Відомо, що з 01.01.2019 року з тарифу на водокористування виключено складову самої перевірки лічильників, активісти поцікавилися: як бути тим абонентам, які на протязі 2017-2018 років (півтора роки) сплачували за послуги в повному обсязі і наразі втратили право на «безкоштовну» перевірку. Директор підприємства Наталія Лісова пояснила, що готова на «круглому столі» обговорити пропозиції і вирішити ці питання. Наразі перевірка платна, відповідно до норм чинного законодавства.
·        Питання благоустрою мікрорайону «Ковальський» та опалення ЗОШ №6. Депутатка С.Поліщук запропонувала міському голові включити до Переліку місцевих (регіональних) програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів міського бюджету у 2019 році  видатки на вирішення питання опалення ЗОШ №6 в розмірі від 100 тис.грн., та ремонт пішохідної доріжки – від 300 до 400 тис.грн. Це питання включено до черги денної позачергової сесії Токмацької міської ради, яка має відбутися 14 лютого, попередньо пройшовши обговорення в постійних депутатських комісіях.
·        Питання перевиборів комітету мікрорайону «Ковальський». Присутні запропонували міському голові прискорити питання перевиборів комітету мікрорайону «Ковальський» та у законний спосіб ліквідувати його. Запропоновано міському голові пропозицію щодо нової форми об`єднання громадян задля захисту  законних інтересів мешканців, що проживають у цьому мікрорайоні.

Петро КРОПИВА


Немає коментарів:

Дописати коментар