понеділок, 4 лютого 2019 р.

ДЕПУТАТИ МІСЦЕВИХ РАД ВІД «БАТЬКІВЩИНИ» ПРАЦЮЮТЬ ЗАДЛЯ СВОЇХ ВИБОРЦІВ

26 січня відбулися засідання бюро Токмацької міської та Токмацької районної організацій Всеукраїнського об`єднання «Батьківщина», на яких її представники звітували про виконану роботи у місцевих радах.

В Токмацькій міській раді від «Батьківщини» працює багато поважних людей, які на місцевих виборах 2015 року здобули підтримку та довіру токмачан: Світлана Поліщук, Віталій Пасєвін, Роман Нанівський, Микола Сенько, Олег Площадний, Анатолій Пащенко, Наталія Шкарупило. Серйозне представництво має «Батьківщина» і в районній раді: інтересами виборців опікуються Валерія Матвієнко, Петро Доля, Сергій Катречко, Олег Матвієнко, Людмила Будовська.

Головними напрямками діяльності депутатів районної ради від «Батьківщини» стали підтримка соціально-економічної стабільності в районі та забезпечення гарантій соціального захисту. Як зазначив у своєму виступі голова Токмацької районної організації «Батьківщини» Дмитро Яйло, плідна робота представників партії спирається на постійний контакт із виборцями, на знання потреб сучасного українського села.

Доповідаючи про роботу районної ради, заступник голови Валерія Матвієнко детально зупинилась на питаннях охорони здоров’я та соціального захисту населення, які завжди були для “Батьківщини” в пріоритеті:
·        Про цільову програму протидії захворюванню на туберкульоз у Токмацькому районі на 2017-2021 роки;
·        Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги у Токмацькому районі на 2018 рік;
·        Про затвердження Програми організації оплачуваних громадських робіт Токмацького району на 2018 рік;
·        Про Програму розвитку вторинної медичної допомоги у Токмацькому районі на 2016-2020 роки;
·        Про районну програму соціальної підтримки ветеранів війни та праці, інвалідів, інших малозабезпечених громадян, які потребують допомоги на 2017-2019 роки.

Питання охорони здоров`я населення не пройшло повз увагу й депутатів Токмацької міської ради. Багато уваги було приділено створенню госпітального округу у Токмаці та боротьбі за якість надання медичних послуг для містян та мешканців сільських територій.
За звітний період депутати Токмацької міської ради від «Батьківщини» попрацювали задля зниження тарифів на проїзд в міському пасажирському транспорті, в питаннях законності будівництва Токмацької БІОТЕЦ, контролю за використанням бюджетних коштів, благоустрою території та водозабезпечення мікрорайону «Ковальський», безпеки дорожнього руху.

Окремою ініціативою фракції «Батьківщини» стало включення до порядку денного 77-ої сесії Токмацької міської ради питання про недопустимість підвищення ціни на газ для населення з 1 листопада 2018 року. Присутні на сесії депутати від партій, що представляють інтереси територіальної громади у нашому місті, внесли свої пропозиції до тексту Звернення та 26 голосами (одноголосно) підтримали даний проект Рішення. Народні обранці направили Президенту України Порошенко П.О. і Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б. звернення з вимогою скасувати незаконне та необґрунтоване рішення про підвищення ціни на газ для населення на 23,5%. Також Голові Верховної ради України Парубію А.В. було направлено звернення з вимогою негайно ініціювати скликання позачергової сесії Верховної ради України для того, щоб розглянути питання щодо скасування незаконного та необґрунтованого рішення про підвищення ціни на газ для населення.

Ініціативу депутатів «Батьківщини» підтримали й мешканці Токмака та Токмацького району: активісти партії зібрали понад 12 000 підписів проти антинародних тарифів. Боротьба за скасування нелюдських тарифів на газ триває, народна підтримка надає депутатам від «Батьківщини» впевненості, що свавілля олігархічних кланів та їхніх найманців у владі буде подолано!

Міські та районні депутати регулярно звітують про свою роботу в мережі Інтернет на відеохостингу Youtube, де вже, наразі, мають 134 452 переглядів, що свідчить про високу зацікавленість роботою обранців від «Батьківщини» пересічними громадянами.

Немає коментарів:

Дописати коментар