середа, 13 лютого 2019 р.

ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ В АФГАНІСТАНІ, ЧЛЕНИ СІМЕЙ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ! ШАНОВНІ УЧАСНИКИ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ!

Дата виведення радянських військ з Афганістану –15 лютого – стала днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав. Нині, у 30-у річницю тієї незабутньої події, ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.
З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували сини Токмаччини.
Ви, шановні друзі, як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє.
Патріотизм для вас – не порожній звук, це рідна земля, рідне місто та село, рідна України!
Від себе особисто та від імені правління Токмацької організації Української Спілки Ветеранів Афганістану щиро вітаю воїнів-інтернаціоналістів, членів їх сімей з 30-ю річницею виведення радянських військ з Афганістану та з днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Щиро бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я і довгих років життя і запрошую всіх небайдужих на урочистий мітинг, який відбудеться 15 лютого 1019 року о 10:00 біля пам’ятника воїнам, загиблих в Афганістані, після якого об 11:00 в малій залі міського будинку культури працівники та аматори народного мистецтва проведуть тематичну програму «Навіки з пекельним осколком в душі».

З повагою, Голова Токмацької Міської територіальної організації воїнів - інтернаціоналістів В.А. Лалабеков


На фото, напередодні трагічної дати, учні ДНЗ « БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ» слухають історію про ті події від директора Токмацького міського краєзнавчого музею Віктора Медведського

Немає коментарів:

Дописати коментар