четвер, 25 жовтня 2018 р.

Токмацька "Батьківщина" проти підвищення цін на газ

25 жовтня депутатами Токмацької міської ради від ПП ВО «Батьківщина», майже в повному складі, було ініційовано включення до порядку денного сімдесят   сьомої   сесії  Токмацької міської  ради сьомого   скликання питання про розгляд депутатського запиту про недопустимість підвищення ціни на газ для населення з 1 листопада 2018 року.

Присутні на сесії депутати від всіх політичних партій, що представляють інтереси територіальної громади у нашому місті, внесли свої пропозиції до тексту Звернення та 26 голосами (одноголосно) підтримали даний проект Рішення.

Своїми голосами місцеві народні обранці, присутні на сесії, направили Президенту України Порошенко П.О. і Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б. Звернення з вимогою скасувати незаконне та необґрунтоване рішення про підвищення ціни на газ для населення на 23,5% та Голові Верховної ради України Парубію А.В. звернення з вимогою негайно ініціювати скликання позачергової сесії Верховної ради України для того, щоб розглянути питання щодо скасування незаконного та необґрунтованого рішення про підвищення ціни на газ для населення на 23,5%.


Немає коментарів:

Дописати коментар