понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Громада від мікрорайону «Ковальський» зустрілася з Токмацьким міським головою

22 жовтня представники від територіальної громади мікрорайону «Ковальський» зустрілися з Токмацьким міським головою Ігорем Котелевським. На зустрічі були також присутніми заступники міського голови Наталя Мамчак, Сергій Степура, Олександр Баглай, директор місцевого водоканалу Наталя Лісова, депутати Токмацької міської ради Роман Нанівський та Світлана Поліщук.

Під час зустрічі було обговорено болючі питання:

-  Водозабезпечення мікрорайону «Ковальський» питною водою, її ціноутворення, джерело постачання (з міста по резервному водопроводу чи від ПАТ ТКШЗ );

-   Бюджетні питання, що виносяться на чергову сесію Токмацької міської ради 25 жовтня, зокрема вирішення питання значного боргу за використану воду мешканцями мікрорайону, фінансування бюджетних установ міста, зокрема органів виконавчої влади.

Міський голова запевнив, що не допустить перебоїв з водопостачання мікрорайону «Ковальський», правда не зазначивши з якого джерела, та доручив директору міськводоканалу зустрітися з керівництвом ПАТ ТКШЗ щодо вирішення питання заборгованості за спожиту воду. Бюджетні питання будуть прийняті на сесії ТМР після попереднього опрацювання в «бюджетній» комісії.

Голови ОСББ мікрорайону, присутні на зустрічі, пообіцяли сприяти владі погашенню заборгованості за спожиту воду після отримання списків боржників від водоканалу. Як повідомила пані Наталя Лісова, такі списки вже готові.


Немає коментарів:

Дописати коментар