понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Депутати Токмацької міської ради скасували своє власне рішення про надання в оренду земельної ділянки площею 4,1 Га для будівництва БіоТЕЦ у мікрорайоні «Ковальський»


1 жовтня 2018 року. На 10:00 призначено продовження сесії. Близько 9:00 до депутатів міськради почали поступати дзвінки про те, що сесія не відбудеться у зв’язку з тим, що депутати зайняті, бо вітають громадян з Днем людей похилого віку, що святкувався у цей день. Але громада непохитна – о 10:00 понад 300 мешканців міста займають місця у сесійній залі, перед входом у будівлю виконкому хтось поклав з десяток автомобільних шин. Представники громади самі телефонують депутатам з проханням прибути до сесійної зали. Близько 12:00 їм це вдається. Робочі місця займають 18 депутатів, чого достатньо для роботи. Депутат С. Капінус вносить пропозицію перенести питання, задля чого зібралися люди, з 28 номера на перший. Рада одноголосно це підтримує. Після доповіді депутата С. Поліщук по суті питання, головуючий, міський голова І. Котелевський, ставить питання на голосування.
Результат 18 з 18 «за», тобто, власне рішення про надання в оренду земельної ділянки площею 4,1 Га для будівництва БіоТЕЦ у мікрорайоні «Ковальський» скасоване.



Немає коментарів:

Дописати коментар