понеділок, 12 грудня 2016 р.

Урочисте святкування Дня місцевого самоврядування, Дня збройних сил України, міжнародного Дня волонтерів в Токмацькому районі



6 грудня 2016 року в приміщенні Токмацької дитячої музичної школи відбулося урочисте святкування Дня місцевого самоврядування, Дня збройних сил України, міжнародного Дня волонтерів з загальною назвою -  «Благородна місія служити людям».
Ведучі свята Алла Медвєдська і Віталій Шкуропат (молодший) привітали зі святом, у першу чергу, чоловіків присутніх у залі, а також засвідчили свою повагу всім, хто захищав Вітчизну, хто брав участь у локальних воєнних конфліктах, хто захищає і захищав Україну у зоні проведення антитерористичної операції (АТО). За вікову історію української народності наша земля неодноразово закликала своїх синів стати на її захист. Ось і тепер на Сході України триває війна, анексовано Крим. Сьогодні ми славімо патріотизм і мужність громадян, які після Революції Гідності постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Ми згадуємо і вшановуємо пам`ять героїв. Втрачено вже кілька тисяч людей, які боролися за вільну, незалежну, єдину Україну. Ми будемо молитися за них – лунало з вуст ведучих заходу.
Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували тих, хто віддав життя за наш з вами спокій: Левчука Павла і Шумака Максима (м. Токмак), Гребінця Ігора (с. Покровське, колишнє Жовтневе), Шелепаєва Олександра (с. Благодатне, колишнє Чапаєвка).
З промовою виступив на святі військовий комісар Вадим Вітер, після якої вручив знаки учасників АТО воїнам, що знаходилися у залі.
Ведучі свята продовжували – щиро та сердечно вітаємо всіх працівників органів місцевого самоврядування району з професійним святом. Ваше свято – є свято, яке визначає демократичність країни, відкритість влади для широкого загалу населення. Люди через своїх обранців можуть впливати на соціально – економічні процеси країни.
            З вітальним словом до присутніх звертається голова Токмацької районної ради Василь Мафтуляк і вручає Грамоти за сумлінну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально – економічний та культурний розвиток Токмацького району, активну громадську діяльність, взаємодію з органами місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування: Юрію Школику – Остриківському сільському голові, Ірині Буравській – Таврійському сільському голові, депутатам районної ради  - Анастасії Антипенко, Людмилі Будовській, Сергію Катречко, Ганні Мовчан, головному спеціалісту організаційно – правової роботи виконавчого апарату районної ради – Інні Тунік, начальнику фінансового – господарського відділу, головному бухгалтеру виконавчого апарату районної ради – Тетяні Зевенко.
Вітання присутнім – всім керівникам організацій, закладів, установ, комітетів, управлінь, господарств, депутатам промовив голова Токмацької районної державної адміністрації і також вручив Грамоти.
5 грудня людство відзначило міжнародний День волонтерів. Це свято кожного з нас. Волонтерство – потужний соціально – суспільний рух. Такі слова, як доброчинність, добродійство, благодіяння мають одне тлумачення: «надавати допомогу, сприяти тому, хто потребує на допомогу». Волонтери – це люди, які добровільно здійснюють благодійну неприбуткову та умотивовану діяльність, це люди, які розуміють проблеми оточуючих, співчувають їм і мають бажання безкорисливо допомагати вирішити проблеми інших. З моменту, коли на нашу землю ступив ворог, всі, хто не байдужий до долі країни, до проблем наших захисників стали волонтерами. Голова Токмацької районної ради Василь Мафтуляк та голова Токмацької районної державної адміністрації  вручили Грамоти волонтерам.
Благородна місія служити людям – село зробити чистим та квітучим, сферу обслуговування якіснішою і доступнішою, людей – добрими здоровими та освіченими. Ось неповний перелік діяльності житлово – комунальних, соціальних, медичних служб та органів культури і освіти району.
Багато добрих справ роблять депутати, які представляють усі сільські ради Токмацького району, Молочанську міську раду та Токмацьку районну раду. Народні обранці – ініціатори прийняття важливих рішень щодо життєзабезпечення району та його соціально – економічного процвітання. Як приклад неспокійного характеру, цілеспрямованості, вболівання за доручену справу виступила депутат Токмацької районної ради Анастасія Антипенко.
Планомірно вирішують наболілі питання жителів, благоустрою територій сільські ради району і Молочанська міська рада. Їх очолюють люди, які не рахуються з особистим часом, допомагають жителям вирішувати їхні проблеми. До присутніх з промовою звертається голова Таврійської сільської ради Ірина Буравська.
Прийміть найщиріші слова подяки за вашу сумлінну та наполегливу працю на користь нашого району, за ваш професіоналізм та великий практичний досвід – підсумували ведучі цього дійства.
Глядачі оплесками подякували працівникам культури і учасникам художньої самодіяльності району за чудову концертну програму: – Віталію Шкуропату (Покровський СБК), вокальному тріо (Коханівський СБК), вокальному тріо (Новопрокопівський СБК), Єлизаветі Шкарубі (м. Токмак), Катерині Білецькій  і  Андрію Остролуцькому  (Молочанська дитяча школа мистецтв), Наталії Зінченко, Аллі Медвєдській і Миколі Савону (працівники відділу культури).

Немає коментарів:

Дописати коментар