пʼятниця, 31 травня 2019 р.

30 травня відбулася дев’яносто п’ята сесія Токмацької міської ради сьомого скликання


Після ухвалення черги денної депутатка Токмацької міської ради від ПП ВО «Батьківщина» Світлана Поліщук закликала міського голову Ігоря Котелевського та присутніх у залі депутатів розпочати використовувати у своїй роботі тільки українську мову, не чекаючи 16 липня 2019 року, дату вводу в дію відповідного Закону «Про забезпечення функціонування української мови як державної», який Верховна Рада України ухвалила 25 квітня 2019 року.

Далі депутати розглянули та ухвалили ряд питань, зокрема:
Затвердили перелік адміністративних та дозвільних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг відділу надання адміністративних послуг та реєстрації  виконавчого комітету Токмацької міської ради.
Затвердили, та відправили на доопрацювання тимчасовий Порядок надання дозволів на відключення від мереж централізованого опалення у багатоквартирних будинках міста Токмака Запорізької області.
Прийняли до відома інформацію начальника Токмацького ВП Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області підполковника поліції Собецького А.І., про діяльність Токмацького відділення поліції щодо забезпечення публічної безпеки в м. Токмак за 2018 рік.
Встановили для пенсіонерів за віком 50% знижку вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування від затвердженого тарифу, тощо.





Немає коментарів:

Дописати коментар