вівторок, 10 липня 2018 р.

Робота в Токмацькому районі


ОГОЛОШЕННЯ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
« Новопрокопівська сільська рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» повідомляє про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного бухгалтера Новопрокопівської сільської ради, віднесеної до УІІ категорії посад органів місцевого самоврядування.


Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування та Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи, встановлюються наступні вимоги до кандидата на посаду головного бухгалтера сільської ради:

- вища освіта відповідного професійного спрямування, за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста ( для кандидатів, які здобули вищу освіту від 1 липня 2014 року №1556-УІІ) або не нижче другого рівня вищої освіти за відповідним освітнім ступенем магістра (для кандидатів, які здобули вищу освіту після набрання чинності зазначеним Законом) та стаж роботи за фахом не менше двох років. Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії сільської ради наступні документи:
- заяву про участь у конкурсі;
- заповнену картку (форма П-2-ДС) з відповідними додатками;
- фотокартку розміром 4х6см.;
- копії документів про освіту;
- відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів сім’ї;
- копії 1.2,11 сторінок паспорта громадянина України;
- Копія ідентифікаційного номеру

Термін подання документів – 30 днів після опублікування оголошення. Документи подаються за адресою: с. Новопрокопівка, вул.. Нова,10 , Новопрокопівська сільська рада, кабінет секретаря сільської ради. Тел. 98-3-23.



Немає коментарів:

Дописати коментар