середа, 7 липня 2021 р.

Юлія Тимошенко: «Закон про податкову амністію – розправа «слуг» над своїм народом»

Кожного українця змусять задекларувати своє  майно, активи та заощадження, сплатити з них від 5 до 9% податку, а у разі виявлення неточностей у документах - людей притягуватимуть до відповідальності за кримінальним кодексом.  

Така суть законопроекту «про податкову амністію» ухваленого у першому читанні депутатами від президентської партії «Слуга народу».  Документ викликав неабияке обурення серед політиків, які вимагають зміни нинішнього антисоціального курсу влади. Так лідерка «Батьківщини» Юлії Тимошенко наголосила, що за красивою назвою «слуги народу» приховали закон про знищення середнього класу, побори та приниження людей.  

«Кожен громадянин України муситиме заповнити декларацію, а потім заплатити податок від 5 до 9 відсотків на все майно та заощадження. Це при тому, що декларування для представників влади, депутатів та чиновників різних мастей відбулося без оподаткування – просто так легалізовували і яхти, і церкви. А в людей сьогодні забирають з кишень останнє. Обкладаючи податками машину, квартиру, шматочок землі. Це не легалізація! Це розправа «слуг народу» зі своїм народом», – обурилася Юлія Тимошенко і запевнила, що «Батьківщина» оскаржить чергову антинародну ініціативу влади у Конституційному суді.

Газ знову дорожчає

 

Шокова новина від Слуг Народу. Компанія НАК «Нафтогаз, до якої нещодавно був  призначений новий керівник, з цього місяця підняла ціну на газ для населення на 50%. Тепер вона складатиме майже 12 гривень за кубометр. 

 

«Це нищівне ставлення "Слуг Народу" до людей треба негайно припиняти! Українці не в стані були платити і по 6 грн, а підвищення цін на газ до 12 грн за кубометр є практично геноцидом українців», - прокоментувала підвищення цін на газ лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Вона наголосила, що вимагатиме від влади негайного  скасування  цього  рішення. 

Юлія Тимошенко також нагадала, що у парламенті зареєстрований її законопроєкт, який  направляє  на потреби людей дешевий газ українського видобутку і на основі цього встановлює справедливу ціну.

Адже собівартість вітчизняного газу, за офіційними повідомленнями, складає трохи більше 2 гривень. «Навіщо продавати людям наш власний газ в 6 разів дорожче, по 12 гривень?», - обурилася Юлія Тимошенко.

Вона підкреслила: «Я хочу, щоб люди в країні знали це все! Зараз відбувається злочин, велика корупція! А хто має відкати з цього, ви добре знаєте».

Немає коментарів:

Дописати коментар