понеділок, 12 листопада 2018 р.

З 13 листопада у Токмаці (Будинок культури) стартує проект «Дні українського кіно»

ВХІД НА ВСІ ПОКАЗИ БЕЗКОШТОВНИЙ!

Проект впроваджує Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» за підтримки Міністерства інформаційної політики України. Головна мета проекту: показати у містах, де немає кінотеатрів, сучасні вітчизняні фільми та обговорити їх із глядачами разом з представниками знімальних груп.

За останній рік українське кіно переживає справжній ренесанс. Вітчизняні фільми з успіхом виходять на екрани кінотеатрів України та Європи, виграють призи на найбільших світових кінофестивалях.

Втім, побачити прем’єри нових вітчизняних фільмів можуть переважно жителі великих міст. В Україні – лише 500 кінозалів та менше 200 кінотеатрів. Це надзвичайно мала кількість, яка не охоплює і половини населення держави. Більшості жителів невеликих міст та селищ треба подолати десятки кілометрів, аби подивитись новий фільм у кінотеатрі.

Токмак стане вже 6 містом, де проходять «Дні українського кіно». Раніше проект із успіхом відбувся у м. Берегове (Закарпатська область), м. Сторожинець (Чернівецька область), м. Чорноморськ (Одеська область), м. Вознесенськ (Миколаївська область), м. Каховка (Херсонська область).

Програма кінопоказів у м. Токмак:

13 листопада
17:00 - «Чужа молитва» (реж. Ахтем Сеітаблаєв, 2017)

14 листопада
17:00 – «Кіборги» (реж. Ахтем Сеітаблаєв, 2017)

15 листопада
«Дякую» (реж. Дзен Євстигнєйкін, 2018)
«Брама» (реж. Володимир Тихий, 2018) 

16 листопада
12.00 – «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила»  (реж. Олег Маламуж, 2018)

17 листопада
12.00 – «Сторожова застава» (реж. Юрій Ковальов, 2017)


Прес-служба КМКФ «Молодість»


Немає коментарів:

Дописати коментар