четвер, 2 лютого 2017 р.

Зустріч із керівниками районних осередків політичних партій та громадських організацій, учасниками АТО і волонтерами Токмаччини



На зустрічі, яка відбулася 01 лютого,  були докладно обговорені питання різкого погіршення ситуації у зоні проведення АТО, надання гуманітарної допомоги населенню м. Авдіївка, збереження спокою та громадянської злагоди на Токмаччині, недопущення паніки, поширення неперевіреної інформації щодо військово - політичної ситуації та стану справ у районі та недопущення використання військово - політичної та гуманітарної проблематики, що виникає внаслідок російської агресії, у цілях власного політичного піару.

Шановні токмачани! Дорогі земляки!

Сьогодні Україна переживає важкі часи в своїй багатовіковій історії. Події, що нині відбуваються у державі, не залишають байдужими жодного з нас, викликають тривогу і занепокоєння. На території нашої Батьківщини триває неоголошена війна. Уже чимало українських сімей відчули її жахливі наслідки, втративши своїх рідних і близьких.
Останніми днями різко погіршилась ситуація у зоні проведення антитерористичної операції. На підступах до Авдіївки Донецької області точаться запеклі бої між українськими військами та російськими найманцями. Місто на межі гуманітарної катастрофи. Його мирні жителі залишилися без газу, води, світла та їжі. У Авдіївці оголошено про надзвичайний стан.

Звертаємось до усіх токмачан з проханням зберігати спокій та злагоду в районі, не допускати розповсюдження неправдивої інформації, паніки та використання військово-політичної та гуманітарної проблематики, що виникає внаслідок російської агресії, у цілях власного політичного піару та не піддаватися на провокації. Усім нам потрібні громадське порозуміння і взаємна підтримка для збереження миру у Запорізькому краї.


(Звернення прийнято на зустрічі керівництва
Токмацької РДА та Токмацької райради із керівниками
районних осередків політичних партій та громадських
організацій, учасниками АТО, волонтерами 01.02.2017)













Немає коментарів:

Дописати коментар